Pro příznivce železniční dopravy všeho druhu...

Sledujte dění ve stanici Choceň z tepla domova!

31. 10. 2010 16:29
Rubrika: Aktuálně

Na internetových TV Choceň, můžete nyní nově sledovat on-line přenos z této stanice. Díky tomuto nápadu, je tak možné sledovat provoz v železniční stanici Choceň, která je situovana na nejrušnější železniční trati SŽDC v ČR – I. tranzitním koridoru. Přestože je projekt teprve na začátku své cesty, již teď si získal mnoho příznivců, především z řad železničních nadšenců. Iniciátor tohoto jedinečného nápadu pevně doufá, že se tato služba do budoucna stane plnohodnotným zdrojem informací o nasazení lokomotiv, řazení vlaků a vůbec provozu na této významné železniční tepně.

Již nyní je ovšem bez větších problémů možné sledovat polohu vlaků blížících se ku stanici např. za pomoci odzkoušené služby Babitron a konfontovat tak udávané informace s obrazem z Chocně, který vám dorazí až do vašeho počítače, příp. i za pomocí řazení vlaků. Stačí jen zadat požadované číslo či jméno vlaku.

Pro některé z vás může být taktéž velmi zajímavý archiv Chocen.TV, kde jsou v současné době  každou půlhodinu ukládány snímky vlaků, které projely stanicí. Bohužel se však prozatím nejedná o kompletní archiv.

Přeji příjemné sledování!

http://www.zelpage.cz/fotogalerie/big/151524.jpg

Ilustrační foto: EC 120 Košičan projíždí stanicí Choceň - Ivo Strnad

Pokud se chceš podívat na obrázek ve větším rozlišení, klikni na něho pravým tlačítkem myši a vyber "zobrazit obrázek".

Zdroj: Chocen.tv

Zobrazeno 2304×

Komentáře

Zobrazit 2 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona signály.cz