Pro příznivce železniční dopravy všeho druhu...

17. listopadu vlakem po celé ČR jen za 199,- Kč

4. 11. 2010 10:10
Rubrika: Aktuálně

České dráhy spolu s obchodním řetězcem LIDL si pro všechny zákazníky připravily další speciální akční nabídku! Tentokrát na státní svátek Dne boje za svobodu a demokracii — středu 17. listopadu 2010.

Poukázku ČD Net LIDL, tedy lidově nazývanou též „Lidlenku“, je nutné před samotnou cestou vyměnit za jízdenku ČD Net na kterékoliv pokladní přepážce Českých drah nebo (v neobsazených stanicích) i u průvodčího ve vlaku.

V prodejní síti obchodního řetězce LIDL, je možné tuto poukázku zakoupit od dnešní půlnoci - 4. listopadu, až do vyprodání zásob, nejdéle však do 16. listopadu za cenu 199,- Kč včetně DPH. Poukázek bylo pro celou prodejní síť v ČR emitováno rovných 10 tisíc kusů.

Na tuto jízdenku ČD Net, je tak možné neomezeně cestovat ve 2. vozové třídě po celý den - 17. listopadu 2010 - ve všech vlacích ČD. V případě, že budete chtít využít vlaků SuperCity Pendolino je nutno dokoupit místenku pro tyto spoje podle platného ceníku ČD, a.s.

Využijte této jedinečné skvělé akce pro vaši cestu a poznejte krásu ČR i cestování ve vlaku!

http://www.zelpage.cz/news_n/cd_net_exkluzivne_pro_lidl.gif

Zdroj: LIDL, České dráhy, a.s.

Zobrazeno 3925×

Komentáře

ViZ

a já zrovna jedu do Olomouce ...

Pavloš

Tak to chce rychle zaběhnout prvně do LIDLu a pak hurá na vlak.. :)

Pete

Pájo a tys tu jízdenku určo fasoval zadara s tim, že uděláš reklamu na signálech, co ? :))) :))) :))) :))) :)))

Pavloš

Peti, tak to bohužel.. :-( Přestože rád bych! Ale já nedostal nic. To víš, až sem na východ to neplatí.. :-( Já to sem psal jen kvůli tomu, aby to mohlo využít pokud možno co nejvíce signálníku, kteří by o to měli zájem.

Pete

:)))))

Zobrazit 5 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona signály.cz