Pro příznivce železniční dopravy všeho druhu...

Pořiďte si svoji IN-kartu! Nyní levněji - v LIDLu

16. 2. 2011 22:23
Rubrika: Aktuálně

České dráhy stále hledají nové způsoby jak prodávat svou zákaznickou věrnostní kartu In–kartu/Rail+. Jako další možný způsob distribuce byl opět vybrán obchodní řetezenc společnosti LIDL.

Jak jistě již víte také z našeho blogu, tak partnerem Českých drah se řetězec LIDL nestal vůbec poprvé. Zatímco v těchto obchodech bylo možné dříve pořídit různé poukázky na slevy, celosíťové jízdenky na vybraný sváteční den, apod., tak nyní je možné si pořídit rovnou samotnou věrnostní IN-kartu - toliko protěžovanou záležitost Českých drah pro možnost  cestujícího k zakoupení si tzv. Zákaznického jízdného se slevou 25% z obyčejné jízdenky.

Tuto IN-kartu s platností na jeden rok si tak nyní můžete zakopit v LIDLu namísto běžných 550,- Kč jen za skvělých 419,- Kč! Přičemž akce probíhá max. do 26. března 2011. Samotnou kartu samozřejmě nezískáte přímo v obchodech, nýbrž si zakoupíte poukaz, který poté vyměníte v pokladně ČD za svoji IN-kartu.

Dalším skvělým lákadlem na tuto unikátní akci je také možnost szúčastnit se soutěže o 10 Kilometrických bank. Jelikož 10 zákazníků, kteří si zakoupí In–kartu/Rail+ prostřednictvím řetězce LIDL, zúčastní se souteže která je tipovací a současně pokud možno co nejpřesněji odpoví na soutěžní otázku, která zní: Kolik Kilometrických bank se prodá v celé síti ČD za únor a březen letošního roku. Obdrží od Českých drah jednu z 10 Kilometrických bank na 2000 km po železnici! Pro nápovědu - v minulém roce tomu bylo ve stejném období přesně 5229.

Pro kompletnost ještě uvádím, že In-karta společnosti Českých drah je v současné době v podstatě jediným vhodným produktem pro snížení nákladů na cestování vlakem. Karty lze zakoupit s platností na 1 až 3 roky. Přičemž ceny těchto karet se odvíjí podle druhu aplikace, kterou chcete do karty nahrát, resp. podle věku zákazníka a jím zvolené slevy, kterou má v plánu využívat  z obyčejného cestovného.

Pro mladé do 26 let je např. nabízena tzv. IN 25 na In-kartě s platností na 3 roky jen za cenu 330,- Kč. Což je velmi dobrá cena a osobně doporučuji zvážit tuto investici, která se navrátí již po ujetých cca 400 kilometrech vlaky Českých drah. Bohužel, In-karta pro mladé do 26 let se v řetezcích LIDL nyní nenabízí. V nabídce je pouze karta pro osoby starší 26 let a to  na novou kartu s platností aplikace na jeden rok. Přesto se i tak jedná o skvělou příležitost, jak ušetřit a konečně se rozhodnout pro svoji novou In-kartu! Navíc, karta vám zůstává. Stačí si jen napříště zaplatit její prolongaci! Je to tedy skvělá investice do budoucna! Jsteli tedy starší 26 let, určitě upalujte do LIDLu pro svoji novou IN-kartu. Vy mladší si ji určitě pořiďte na pokladnách Českých drah.

Veškeré info o IN 25 na In-kartě a ceny naleznete na stránkách Českých drah.

Zdroj: LIDL, České dráhy, a.s., České dráhy – tarif IN 25

Zobrazeno 4367×

Komentáře

Pavloš

Já třeba kartu nemám a myslím, že tu nejsou jistě jen železničáři..
Klidně napiš nějaký svůj článek, budu moc rád.

jenikjejenjeden

já myslim, že neustále se měnící tarifní podmínky už nezvládají sledovat ani železniční nadšenci. a sotva najdete výhodnou nabídku, na kterou si zvyknete, obvykle se od příštího grafikonu znevýhodní nebo úplně zruší. tahle akce bude asi mít podobný osud :-)

Zobrazit 8 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona signály.cz