Pro příznivce železniční dopravy všeho druhu...

Na velehradskou Národní pouť vlakem jen za 199 Kč či 5,99 €

17. 6. 2011 1:21
Rubrika: Aktuálně

Chystáte se na letošní Národní pouť přímo na moravský Velehrad? - Ano?

Jste z daleka a neradi se trmácíte a otravujete v horkých dnech s autem? - Ano?

Cestujete naopak rádi vlakem a využíváte k tomu všechny dostupné slevy? - Ano?

Pokud jste si alespoň na jednu z těchto uvedených otázek odpověděli stejně jako já kladně, tak určitě zbystřete svoji pozornost!

České dráhy si již poněkolikáté spolu s obchodním řetězcem LIDL připravily nejen pro všechny poutníky na Velehrad velmi speciální akční nabídku! Nyní na svátky našich slovanských věrozvěstů, přesněji v dny 3., 4. či 5. července 2010, lze po celé ČR cestovat za bezkonkurenčních 199,- Kč.

K tomuto účelu je nutnost zakoupení poukázky, tzv. „Lidlenky“ v síti obchodního řetězce LIDL, za cenu 199,- Kč včetně DPH a to nejpozději do 4. července, resp. do vyprodání všech zásob, čítajících na počátku prodeje 20 tis. kusů.

Tuto poukázku - tzv. „Lidlenku“, je nutné před samotnou cestou „vyměnit“ na kterékoliv pokladní přepážce Českých drah, přip. ve vlaku u průvodčího (v neobsazených stanicích), za jízdenku ČD Net LIDL, která cestujícího opravňuje k neomezenému cestování ve 2. vozové třídě po celý jeden den - tedy buď 3., 4., nebo 5. července 2011 - ve všech vlacích ČD. Chcete-li jezdit více dnů, což je samozřejmě také možné, tak budete potřebovat více „Lidlenek“. V případě, že budete chtít využít vlaků SuperCity Pendolino je nutno dokoupit místenku pro tyto spoje podle platného ceníku ČD, a.s.

Velmi podobnou nabídku jako u ČD, tentokrát získávají i cestující u Slovenského dopravce Železničná spoločnosť Slovensko (ZSSK), který nabízí s obchodním řetězcem LIDL (Slovensko), jízdenky „VLAK A LIDL“ a to jen za cenu 5,99 eur. Na ty bude možno cestovat ve státní svátek 5. července 2011. Takto zakoupené jízdenky již nebude třeba za nic vyměňovat a cestující s nimi budou moci cestovat po celé železniční síti na Slovensku - tratích ŽSR. Jízdenka bude platit ve všech vlacích ve vozech 2. třídy.

Využijte této jedinečné skvělé akce pro vaši cestu na Národní pouť na Velehrad a dorazte třeba až z Aše, či rovnou z Čierne nad Tisou! A nezapomeňte s sebou vzít vlakem i vaše přátele! Cesta na tyto lístky se určitě vyplatí a Bůh se vám za to stonásobně odplatí!

Zdroj: LIDL Slovenko, České dráhy, a.s.

Zobrazeno 2259×

Komentáře

WojtS

V celej CSR?Teda jde o soucasne Cesko a Slovensko dohromady?

Pavloš

Ne, tak to zase - bohužel - ne. Věřím, že článěk, resp. obrázek možná může být mírně zavádějící, ale když si článek přečte člověk pořádně, tak zjistí, že pro projetí od Aše, až po Čiernou nad Tisou bude potřebovat 2 LIDLenky... :-)

Zobrazit 2 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona signály.cz