Pro příznivce železniční dopravy všeho druhu...

Záchodová příhoda

13. 3. 2013 0:30

Říkal jsem si, že by to chtělo po delší době rozjet železničářský blog. Začnu tedy humornou příhodou.

 

Jel jsem jednou v sobotu ráno vlakem do práce. Co mi zbývalo, když o víkendu autobusy nejezdí. Vlakem je to na dlouho, protože se při přestupu z jednoho motoráčku na druhý dost čeká. Tak jsem si řekl, že si zatím odskočím na záchod. Chodím pravidelně po ránu a doma se mi nechtělo vstávat ještě dřív, než jsem i tak musel. Jenže – záchod byl mimo provoz. Nu což, řekl jsem si, než pojede vlak, tak to nějak vydržím. Po chvíli jsem šel do vlaku typu Regionova, který už byl přistaven. Koukám, že dveře od WC se automaticky otevírají a zavírají. Snad nejsou i ty v poruše, přál jsem si v duchu.

Zatím jsem to teda neřešil a čekal. Jenže: motoráček čekal na zpožděný vlak, takže jsme vyjeli o čtvrt hodiny později. Tak jsem aspoň zatím posnídal. Jenže pak se mi na tu velkou potřebu chtělo ještě víc. Už jsem se nemohl dočkat, až se vlak rozjede. Když se tak konečně stalo, netrpělivě jsem vyrazil k záchodovým dveřím. Dovnitř jsem se dostal, aniž by mě neustále se zavírající dveře rozmáčkly. Asi reagovaly na lidské teplo, a tak se na chvíli přestaly zavírat. Jenže pak je zevnitř nešlo zavřít. Dobré dvě, možná tři minuty, jsem se pokoušel nejprve zavřít a pak zamknout dveře. Povedlo se to až poté, kdy jsem extrémně dlouhou dobu (snad 20 sekund) držel tlačítko Zamknutí dveří.

No konečně, oddechl jsem si a usedl na prkno. Tak si tam sedím a najednou, asi po pěti minutách, když už jsem se chtěl zvednout, se dveře zas samy otevřely. Chlap, který seděl na sedadle v chodbičce, diskrétně odvrátil hlavu a díval se jinam, abych se necítil zdiskreditovaný. Dokonce se ani nezačal smát. I tak mě ale mohli vidět přímo z kupé. No, nějakým způsobem se mi povedlo opět dveře uzamknout a utřít zadek v soukromí. Jinak nevím, jak by to dopadlo. Zbytek už byl v pohodě, voda tekla, mýdlo bylo, papírové utěrky taky. Jen ty dveře!

Tak snad už nám to spravili, jak v tom vlaku, tak na nádraží. Od té doby jsem zatím těchto služeb nevyužil. Ovšem statisticky vzato, jednou k tomu zase dojde…

Zobrazeno 1443×

Komentáře

Blahoslav_Jurina

Webová stránka https://slovenskeonlinecasino.com/ je všetko, čo online hráč potrebuje na orientáciu v záplave online kasín. Všetky informácie, ktoré potrebujete vedieť o dôveryhodných online kasínach, sú zhromaždené na jednom mieste.

Zobrazit 1 komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona signály.cz